Varovanje zasebnosti

Dobrodošli na FerFud DUEL strani finih grižljajev po fer ceni.

Organizator in izvajalec

Organizator projekta FerFud DUEL je Hofer trgovina, d. o. o., Kranjska cesta 1, 1225 Lukovica (v nadaljevanju Organizator), izvajalec projekta FerFud DUEL pa je MMS MARKETINŠKE KOMUNIKACIJE, družba za tržno komuniciranje, d. o. o., Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju Izvajalec).

 Zasebnost

Spoštujemo vašo zasebnost in jo želimo varovati tudi na spletnem mestu FerFud DUEL, zato vam predstavljamo način varovanja podatkov uporabnikov našega spletnega mesta.

Zavezani smo varovanju osebnih podatkov uporabnikov našega spletnega mesta. Shranjeni podatki so tretjim osebam na razpolago samo na način, ki je opisan v tej izjavi.

Pridržujemo si pravico, da informacije, navedene v tej izjavi o varovanju podatkov, brez najave prilagodimo spremenjeni zakonodaji ali spremembam pravnega jezika. Veljavna je vsakokrat tukaj objavljena aktualna različica.

Informacija o varovanju podatkov: pravna podlaga
(Zakon o varstvu osebnih podatkov)

Zakon o varstvu osebnih podatkov se nanaša na osebne podatke in na posredne osebne podatke. To so podatki, ki se nanašajo na fizične ali pravne osebe. Osebni podatki so informacije o dotični osebi, katere identiteta je določena oziroma se jo lahko določi. Za posredne osebne podatke, ki so vezani na dotično osebo in namenjeni naročniku, izvajalcu ali prejemniku posredovanega, štejejo le tisti, na podlagi katerih naročnik, izvajalec ali prejemnik posredovanega s pomočjo pravno dopustnih sredstev ne more ugotoviti identitete dotične osebe.

Pomembno

Ko obiščete naše spletno mesto in se odločite uporabljati funkcionalnosti, kot sta »všečkanje« jedi ter plačevanje jedi s Facebook in Twitter objavo, soglašate s poizvedovanjem po nekaterih podatkih. Hkrati pa se mi zavežemo, da bomo pridobljene podatke ustrezno zaščitili.

Pri plačevanju s Facebook objavo aplikaciji dovolite dostop do naslednjih podatkov, ki jih imate kot uporabnik vpisane v Facebook:

 • e-naslov, s katerim ste prijavljeni v Facebook,
 • ime,
 • priimek,
 • profilna slika,
 • spol,
 • starost,
 • seznam prijateljev.

Pri plačevanju s Twitter objavo aplikaciji dovolite dostop do naslednjih podatkov, ki jih imate kot uporabnik vpisane v Twitter:

 • e-naslov, s katerim ste prijavljeni v Twitter,
 • javni profil.

Če NE uporabljate funkcionalnosti, povezane z družbenim omrežjem Facebook in Twitter, nam med obiskom našega spletnega mesta dovolite razkritje naslednjih podatkov:

 • ime vašega ponudnika internetnih storitev in naslov IP, s katerega dostopate do našega spletnega mesta,
 • spletni naslov, s katerega ste prišli na naše spletno mesto, in vsebine, ki jih odprete s klikom na povezavo na našem spletnem mestu.

Te informacije uporabimo za statistično obdelavo, da lahko stalno izboljšujemo našo ponudbo. Kot posameznik tako ostanete popolnoma anonimni.

Uporaba in posredovanje osebnih podatkov ter namen

Uporabniki spletnega mesta in njegovih funkcionalnosti Organizatorju in Izvajalcu dovoljujete, da vodita, vzdržujeta in obdelujeta zbirko zbranih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 s spr.). Organizator in Izvajalec zagotavljata varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator in Izvajalec lahko obdelujeta zbrane osebne podatke za namene obveščanja o projektu, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih ter za druge trženjske namene. Organizator in Izvajalec se zavezujeta, da podatkov ne bosta posredovala tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe projekta. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.

Izvajalec bo hranil osebne podatke uporabnikov, posredovane v sklopu projekta, še 365 dni po poteku projekta. Po tem bo podatke uničil v skladu z določili zakona. 

Impressum

Naziv podjetja: HOFER trgovina, d. o. o.

Sedež: Kranjska cesta 1, SI-1225 Lukovica

Kontaktni obrazec

E-pošta: info(at)hofer.si

Telefon: +386/1/8346 600

Telefaks: +386/1/8346 628

Davčna številka: SI91043522

Matična številka: 1992414

Vpis v sodni register: Okrožno sodišče v Ljubljani, štev. vložka 1/40365/00

Osnovni kapital 19.988,00 EUR

DVE EKIPI. DVE ŠOLI.
DVE RESTAVRACIJI. EN CILJ.

Ekipa restavracije SEDEM Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor ter ekipa Centra kulinarike in turizma KULT316 Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana sta se s svojimi finimi grižljaji potegovali za strokovno ekskurzijo v španski San Sebastian – v svetovno znano restavracijo ARZAK. S svojim delom sta ekipi podpirali tudi projekt Botrstvo v Sloveniji in skupaj z obiskovalci zbrali donacijo v višini 6.580,76 €.

ferfud trucks 2