Sedem

EKIPA

Študentki Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor, ki svoj talent in strast za kulinariko urita v vrhunski šolski restavraciji SEDEM.

SEDEM PIA

Pia Senčar

Sem ustvarjalna gurmanka s pogledom, uprtim v svet, srcem na krožniku in mislijo, da je življenje prekratko, da bi ga jemali preresno. Razen v kuhinji, seveda, kjer sem kot nagrajena študentka zavezana vrhunskosti in predana delu. Trdijo, da sem simpatično prismuknjena, da sem rešila svet z odločitvijo za kuharsko in ne pevsko kariero. Sicer sem velika ljubiteljica pohorskih strmin in ena tistih, ki nikoli ne »pašejo« v nobeno škatlo.

SEDEM TJASA

Tjaša Horvat

Sem preprosta, vztrajna, potrpežljiva in na trenutke tudi trmasta Prekmurka, ki svoj prosti čas najraje izkoristi za druženje s prijatelji, branje knjig ali dolge sprehode. Ljubezen do kuhanja me spremlja že od malih nog, saj smo doma vsi radi vihteli kuhalnice in preizkušali nove jedi. Iskanje novih okusov in tehnik me navdušuje še danes, kar kažejo tudi uspehi na gostinskih tekmovanjih (Zlato priznanje, GTZ Magic Box 2016; Srebrno priznanje, Biser Mora 2017).

Mentorica

SEDEM MENTORICA

Mojca Polak

Okusna hrana je dobra energija, zato živim in delam v prepričanju, da s svojim poslanstvom pripomorem k temu, da lahko mladostna energija naših študentov v kombinaciji s kreativnimi okusi njihovih jedi pričara nasmeh vsakomur, ki verjamejo v projekt FerFud. Vsem protagonistom želim srečno pot in obilo novih izkušenj.

DVE EKIPI. DVE ŠOLI.
DVE RESTAVRACIJI. EN CILJ.

Ekipa restavracije SEDEM Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor ter ekipa Centra kulinarike in turizma KULT316 Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana sta se s svojimi finimi grižljaji potegovali za strokovno ekskurzijo v španski San Sebastian – v svetovno znano restavracijo ARZAK. S svojim delom sta ekipi podpirali tudi projekt Botrstvo v Sloveniji in skupaj z obiskovalci zbrali donacijo v višini 6.580,76 €.

ferfud trucks 2