Vse kakovostne sestavine te jedi so kupljene v Hoferju

Potepujs

Sedem

Sestavine za 4 osebe

Meso za sendvič
360 g
svinjskih pleč Okus podeželja
40 g
kisle smetane Milfina
30 g
gorčice Lomee
1
ščep soli
1
ščep popra Le gusto
Čebulna marmelada
100 g
bio rdeče čebule Natur aktiv
0,8 dl
rdečega vina merlot
2 g
celih klinčkov Bella
2 g
celega cimeta Bella
8 g
sladkorja Agragold
Gorgonzola
120 g
gorgonzole Cucina
Solata
50 g
domače solate Gentile
Kruh
4
Baby kruhke Okus tradicije

NAVODILA ZA PRIPRAVO

MESO ZA SENDVIČ

Svinjsko pleče solimo in popramo ter ga v pečici 2 uri pečemo na 180 stopinj Celzija. Ohlajeno meso natrgamo ter mariniramo s kislo smetano in gorčico.

ČEBULNA MARMELADA

Rdečo čebulo narežemo na lističe in jo na nizkem ognju popražimo. Med praženjem čebulo sladkamo ter dodamo cele klinčke in cimet. Na koncu dodamo rdeče vino in dušimo 10 minut. Marmelado ohladimo. Pred serviranjem odstranimo klinčke in cimet.

ZELENA SOLATA

Solato operemo in natrebimo.

GORGONZOLA

Gorgonzolo nadrobimo.

KRUH

Kruhke prerežemo na polovico.

KAKO JED POSTREŽEMO?

Prerezane kruhke nadevamo s čebulno marmelado, svinjskimi pleči, gorgonzolo in solato. Sendvič pokrijemo in ga v opekaču zapečemo.

Cena sestavin za eno porcijo te jedi je 1,20 €.

čas priprave: 2,5 ur

sestavine, uporabljene v receptu

Kakovost sestavin zagotavlja hofer
P svinja
P kislasm
P sulata2

Povabite FerFud Ekipo

Želite, da FerFud DUEL obišče dogodek v vašem kraju? Razmišljate, da bi svoje sodelavce ali prijatelje presenetili z res finimi grižljaji? Zaupajte nam svojo zgodbo. Z veseljem se bomo odzvali na vaše povabilo.

Enkrat FerFud, prosim