TOP JE VEDETI

Kaj je ferfud?

S FerFudom kot prvim pravim »food truck« projektom pri nas smo pričeli pred petimi leti. Na slovenske ulice je pripeljal vrhunsko urbano kulinariko in jedi, pripravljene iz kakovostnih sestavin, ki jih po fer ceni zagotavlja HOFER, ki je hkrati pobudnik kulinarično-dobrodelnega popotovanja.

Kaj je top namen?

Čeprav je FerFud skozi leta zamenjal svojo podobo, jedilnike, chefe in celo vozilo, ostaja od prvega dne dobrodelno naravnan. Vse zbrane fer prispevke od prodaje finih grižljajev namreč namenimo za pomoč otrokom pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji, kar je skupno naneslo že več kot 48.500 evrov. Fer, mar ne? 

Kaj je FerFud Top Dog?

Kulinarična tema letošnjega projekta je hot dog na FerFud način. Recept za popoln FerFud Top Dog vključuje top kakovostne sestavine iz trgovin HOFER, pripravo po okusu top osebnosti in dobrodelni top namen. Svoje Top Dog kreacije pa boste lahko soustvarjali tudi naši FerFud oboževalci. Do konca septembra bo fino ponudbo skupno 12 Top Dog grižljajev moč okusiti na top dogodkih po vsej Sloveniji. Med štirimi najbolj priljubljenimi, ki jih bomo na podlagi prodajne uspešnosti in raznolikosti končnega izbora finalnih jedi določili v vsakem izmed treh menijev, bo na zaključni prireditvi strokovna žirija izbrala Top Dog sezone. Seveda pa ne boste podpirali zgolj samih kreacij, temveč boste kot vsako leto s svojimi prispevki pomagali otrokom pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji.

Kako točno lahko pomagam Botrstvu?

Pomaga vsak oboževalec finih Top Dog grižljajev, ki plačilu po navedeni FER CENI ali PLAČILU Z OBJAVO doda še FER PRISPEVEK po svojih zmožnostih.

Kaj je plačilo z objavo?

Plačilo z objavo je FerFudov inovativen in preprost način plačila s QR kuponom, ki ga posameznik prejme z objavo določene FerFud vsebine na svojem Facebook ali Twitter profilu. Seveda pa ste tudi tukaj vabljeni, da s svojim prispevkom podprete program Botrstvo v Sloveniji.

So pri plačilu z objavo kašne omejitve?

Ni jih veliko, nekaj pa jih le je. Zato je fer, da vas nanje opozorimo:

  • QR kupone si lahko zagotovite le na dan top dogodka.
  • V celotnem obdobju lahko unovčite do 20 QR kuponov, po 10 za vsak Facebook in Twitter profil.

Zakaj so fini Top Dog grižljaji tako fini?

Prvi del odgovora leži v top recepturah, ki jih najdete na tej spletni strani, drugi del pa v uporabi top kakovostnih sestavin, ki jih brez dolgotrajnega iskanja najdete v vseh trgovinah HOFER.

Kje in kdaj se bo ustavil FerFud Top Dog v mojem kraju?

FerFud bo na slovenskih ulicah in trgih od konca junija do konca septembra. Kje natančno se bo Top Dog tovornjaček ustavil, je sproti objavljeno na FerFud spletni strani ter na našem Facebook in Twitter profilu. Če pa ti bo internet slučajno kdaj nagajal, sledi zgolj finemu vonju top grižljajev.

Lahko FerFud obišče tudi moj dogodek?

Vse je mogoče in prav zato je FerFud tako top. Pišite nam prek povezave Povabi FerFud. Z veseljem se bomo odzvali na vaše povabilo.