Fer je vedeti

Kaj je FerFud?

FerFud se je pred štirimi leti pričel kot prvi pravi »food truck« projekt pri nas. Na slovenske ulice je pripeljal vrhunsko urbano kulinariko, pripravljeno iz kakovostnih HOFERjevih sestavin po fer ceni. Čeprav je FerFud skozi leta zamenjal svojo podobo, jedilnike, kuharske mojstre in celo vozilo, ostaja od prvega dne dobrodelno naravnan. Podjetje HOFER kot pobudnik kulinarično-dobrodelnega popotovanja namreč vse zbrane prispevke ob prodaji jedi donira projektu Botrstvo v Sloveniji.

Kaj je FerFud BBQ TOUR?

Kulinarična tema letošnjega FerFuda je BBQ oz. vse, kar se vrti okoli žara – ali obrača na njemu. Najbolj vroča. Najbolj sočna. Najbolj zadimljena. Najbolj žareča in dišeča. Najbolj odpeljana dobrodelna žar turneja vseh časov se bo v treh mesecih ustavila v številnih krajih po vsej Sloveniji in vam predstavila vroče hite izpod peres slovenskih legend BBQ žanra: HOOD BURGER, SORBARA STEAK HOUSE, HILLBILLY`S SMOKE HOUSE in POP'S PLACE. Z njihovimi kreacijami in prispevki žar oboževalcev bomo tudi v četrto zbirali sredstva za otroke, vključene v projekt Botrstvo v Sloveniji.

Kako lahko pomagate Botrstvu?

Pomaga vsak žar oboževalec, ki plačilu vročih hitov po FER CENI ali PLAČILU Z OBJAVO doda še FER ZNESEK po svojih zmožnostih. Vsem, ki boste prispevali 5  ali več, podarimo v zahvalo še turnejsko kapo s ščitnikom.

Kaj je fer cena?

Fer cena je enaka ceni sestavin posameznega hita v trgovinah HOFER. Vsak prispevek obiskovalca nad fer ceno je ob koncu turneje namenjen projektu Botrstvo v Sloveniji.

Kaj je plačilo z objavo?

Plačilo z objavo je inovativen in preprost način plačila s QR kuponom, ki ga prejmete z objavo določene FerFud vsebine na svojem Facebook ali Twitter profilu. Seveda pa ste tudi tukaj vabljeni, da dodate fer znesek po želji.

So pri plačilu z objavo kakšne omejitve?

Ni jih veliko, nekaj pa jih le je. Zato je fer, da vas nanje opozorimo:

  • Gumb "Plačaj z objavo" je aktiven zgolj na dan dogodka.
  • QR kupone si lahko zagotovite le na dan dogodka.
  • V celotnem obdobju lahko unovčite do 20 QR kuponov, po 10 za vsak Facebook in Twitter profil.

Zakaj so vroči hiti tako fini?

Del odgovora leži v recepturah legendarnih BBQ chefov, ki jih najdete na tej spletni strani, drug del pa v uporabi kakovostnih sestavin, ki so vam na voljo v vseh trgovinah HOFER.

Kje vse se bo ustavil FerFud BBQ TOUR?

FerFud bo na slovenskih ulicah od sredine aprila. Kje točno se bo turneja ustavila, bo sproti objavljeno na FerFud spletni strani in FerFud družbenih omrežjih. Če pa vam bo internet nagajal, le sledite zapeljivemu vonju vročih žar hitov.

Koliko časa je FerFud tovornjaček na vsaki lokaciji?

FerFud BBQ TOUR je na vsaki lokaciji največ 4 ure in postreže z okvirno 250 porcijami. Ko jih zmanjka, se odpelje. Kdor prvi pride, prvi zmaže.

Lahko FerFud obišče tudi moj dogodek?

Zasebni ali poslovni dogodek, vse je mogoče. Pišite nam. Z veseljem se bomo odzvali na vaše povabilo.

povabite ferfud

želite ferfud tudi v vašem kraju?

FerFud je fer, zato na kulinarično-dobrodelno turnejo vabimo prav vsakega žar oboževalca, kot lahko prav vsak žar oboževalec turnejo povabi tudi k sebi. Z veseljem se odzovemo.

pišite nam