FerFud navdušuje že četro leto

 

Več kot 200 obiskanih dogodkov.
Več kot 28.500 prevoženih kilometrov.
Več kot 30.000 postreženih finih grižljajev.
Več kot 42.000 € za projekt Botrstvo v Sloveniji.

Fer je priznati, da so to res fini dosežki.

 

FerFud
FerFud je svojo pot začel poleti 2015 kot prvi tovrstni »food truck« projekt, ko je vsej Sloveniji ponudil povsem novo kulinarično izkušnjo. Prva sta se na okusov polno avanturo podala Mitja in Janez, pod mentorstvom mojstra Luke Jezerška, in finih grižljajev željnim obiskovalcem pripravljala tradicionalne slovenske jedi na nov, kul, urban način, seveda po fer ceni.

 

FerFud 2 
Ideja spreminjanja slovenskih receptov v fine urbane jedi po fer ceni je zaznamovala tudi drugo FerFud popotovanje. Na edinstvenem razpisu za FerFud Chefa 2016 sta z domiselnostjo in kuharskim znanjem žirijo najbolj prepričali mladi študentki Martina in Polona. Kot zmagovalki sta pod mentorstvom 8 najboljših slovenskih chefov z znamenitim FerFud tovornjačkom širili vonj po fer grižljajih in nudili fine jedi.

 

FerFud DUEL

V tretji sezoni sta kuhalnice prekrižali ekipa restavracije SEDEM Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor ter ekipa Centra kulinarike in turizma KULT316 iz BIC Ljubljana. V nepozabnem FerFud DUELU, ki se je odvijal na slovenskih ulicah in zadovoljil tudi največje sladokusce, sta slavila Urška in Andraž iz ekipe KULT316 ter si priborila edinstveno pripravništvo v sloviti španski restavraciji ARZAK v San Sebastianu, ponosni nosilki treh Michelinovih zvezdic.

 

NE ZAMUDITE LETOŠNJIH VROČIH HITOV ZA ŽAR OBOŽEVALCE!