Legendarni avtorji legendarnih vročih hitov

S svojim bogatim kulinaričnim repertoarjem in virtuoznimi nastopi so za večno zapisani v BBQ hiši slavnih. Dame in gospodje, velik aplavz za avtorje najbolj nepozabnih vročih hitov vse od izuma ognja.

Chefa Til Pleterski & Klemen Ptičak

Hood Burger

Hood Burger je novodobna ulična restavracija, kjer strežemo vrhunske burgerje in krompirček. Z burgerjem želimo svojim gostom približati svetovno kulinariko, jih izobraževati in skupaj z njimi soustvarjati novo ulično kulturo. Bolj je raznolika, bolj nam je všeč.

Chef Gregor Jurkovič

Pop’s Place

Naše jedi temeljijo na enostavni pripravi, brez komplikacij, ki v ospredje postavijo najboljše sestavine – od zelenjave do mesa. Prav kakovostne sestavine so ob potrebnem času za primerno pripravo hrane ključnega pomena za dober BBQ, ki tudi v Sloveniji vedno bolj prerašča v življenjski slog.

Chef Peter Mujić

Hillbilly’s Smoke House

Hillbilly`s Smoke House je prvi pravi »smoke house« v Ljubljani. Prepoznavni smo po pristnem dimljenem okusu, svežih sestavinah slovenskih proizvajalcev in ljubezni do klasičnega ameriškega BBQ-ja.

Chef Ivo Tomšič

Sorbara Steak House

“To je najboljši steak v mojem življenju!” Takšne in podobne izjave naših gostov slišimo v restavraciji Sorbara dnevno. Razlog je visoka stopnja marmoracije v mesu, ki daje zrezku poln in sočen okus. Nasploh ima meso v naši restavraciji posebno mesto, ne nazadnje zaradi lastne zorilnice sredi gostilne.

legende BBQ žanra

Vroči hiti

Na FerFud BBQ TOURu Finale ob finalu bodo zažigali štirje vrhunski mojstri žara in smokerja.