Legendarni avtorji legendarnih vročih hitov

S svojim bogatim kulinaričnim repertoarjem in virtuoznimi nastopi so za večno zapisani v BBQ hiši slavnih. Dame in gospodje, velik aplavz za avtorje najbolj nepozabnih vročih hitov vse od izuma ognja.

Chefa Til Pleterski & Klemen Ptičak

Hood Burger

Hood Burger je novodobna ulična restavracija, kjer strežemo vrhunske burgerje in krompirček. Z burgerjem želimo svojim gostom približati svetovno kulinariko, jih izobraževati in skupaj z njimi soustvarjati novo ulično kulturo. Bolj je raznolika, bolj nam je všeč.

Chef Gregor Jurkovič

Pop’s Place

Naše jedi temeljijo na enostavni pripravi, brez komplikacij, ki v ospredje postavijo najboljše sestavine – od zelenjave do mesa. Prav kakovostne sestavine so ob potrebnem času za primerno pripravo hrane ključnega pomena za dober BBQ, ki tudi v Sloveniji vedno bolj prerašča v življenjski slog.

Chef Peter Mujić

Hillbilly’s Smoke House

Hillbilly`s Smoke House je prvi pravi »smoke house« v Ljubljani. Prepoznavni smo po pristnem dimljenem okusu, svežih sestavinah slovenskih proizvajalcev in ljubezni do klasičnega ameriškega BBQ-ja.

Chef Ivo Tomšič

Sorbara Steak House

“To je najboljši steak v mojem življenju!” Takšne in podobne izjave naših gostov slišimo v restavraciji Sorbara dnevno. Razlog je visoka stopnja marmoracije v mesu, ki daje zrezku poln in sočen okus. Nasploh ima meso v naši restavraciji posebno mesto, ne nazadnje zaradi lastne zorilnice sredi gostilne.

povabite ferfud

želite ferfud tudi v vašem kraju?

FerFud je fer, zato na kulinarično-dobrodelno turnejo vabimo prav vsakega žar oboževalca, kot lahko prav vsak žar oboževalec turnejo povabi tudi k sebi. Z veseljem se odzovemo.

pišite nam