TOP JEDI. TOP FOLK. TOP NAMEN.

Ljubitelji kulinarično-dobrodelnih doživetij: fini grižljaji po fer ceni so spet na sceni. Ujemite FerFud tovornjaček na top dogodkih po vsej Sloveniji in preizkusite Top Dog kreacije po okusu top osebnosti. Pridite na dogodke in s fer prispevkom podprite program Botrstvo v Sloveniji.

TOP JEDI OD TOP LJUDI

Navdušujejo nas s svojimi predstavami, humorjem, glasbo, okusom in življenjskimi zgodbami, sedaj nas bodo navduševali še z  izborom svojega finega Top Dog grižljaja.

 • “Moj Top Dog mora imeti meso, mora imeti hrenovko, mora imeti malo zelenjave – vsega po malem.”

  ZLATI ŽVIŽ

  Luka Žvižej

  Rokometaš

  Kot slovenski rokometaš z največ goli ima Luka v svoji bogati karieri polno zadetkov – zato je edino prav, da je zadetek v polno tudi njegov novi Top Dog.

 • “Ljubitelje Top Doga bi rada navdušila z novo kombinacijo sladkega in slanega v pisanih jesenskih barvah.”

  TOP NYAM

  Gaja Prestor

  Pevka

  Gaja nas običajno očara s svojim top glasom, tokrat pa nas je presenetila (in navdušila!) s svojimi kuharsko-ustvarjalnimi sposobnostmi.

 • “Najin Top Dog sva naredila kar se da barvit, da bo najlepši na Instagramu.”

  VEGI RAKETA

  Filip Kržišnik in Blaž Slanič

  F&B Acrobatics

  Adrenalinski podvigi porabijo veliko kalorij. Zato je Top Dog akrobatov Filipa in Blaža popolna izbira za vse, ki si želite poleteti.

 • “Naj zahrusta.”

  HRUSTAČ

  Gostinstvo Jezeršek

  Najbolj hrustljav Top Dog

  Vaš izbor, top izbor. Hrustač je fin grižljaj s hrustljavimi čebulnimi obročki, ki so ga po navdihu naših Facebook sledilcev ustvarili kuharski mojstri gostinstva Jezeršek.

 
Aktualni meni